Новини

По-стари съобщения от строителна компания Бургос Строй

Новини от 2022


СЪОБЩЕНИЕ: През месец октомври 2022 в комплекс Скайбилдинг в ж.к. Меден рудник е изградена последна покривна плоча за входове Г и Д и се очаква получаване на акт 14 за тези входове. В комплекс Еделвайс в ж.к. Изгрев, Бургас се поставят дограми и се прави вътрешна замазка.


СЪОБЩЕНИЕ: През месец септември 2022 в комплекс Скайбилдинг в ж.к. Меден рудник се изграждат вертикалите към последна покривна плоча за входове Г и Д. Вход В е с изградена първа плоча и се работи върху вертикалите за втора плоча.


СЪОБЩЕНИЕ: През месец юни 2022 е завършена последната (покривна) плоча на всички входове на комплекс Еделвайс в ж.к. Изгрев, Бургас, и е получен Акт 14 на цялата сграда. В комплекс Скайбилдинг в ж.к. Меден рудник строежът е на етап кофраж към 12-та плоча за входове Г и Д.


СЪОБЩЕНИЕ: През месец март 2022 е изградена 6-та плоча на вход В на комплекс Еделвайс в ж.к. Изгрев, Бургас, а вход А и вход Б са със зидария до 6-та плоча. В комплекс Скайбилдинг в ж.к. Меден рудник строежът е на етап кофраж на 10-та плоча за входове Г и Д, а вход В е на кота нула.


СЪОБЩЕНИЕ: През месец януари 2022 вход В на комплекс Еделвайс в ж.к. Изгрев е на етап 5-та плоча. В комплекс Скайбилдинг в ж.к. Меден рудник строежът е на етап 9-та плоча.

Новини от 2020 и 2021


СЪОБЩЕНИЕ: През месец декември 2021 входове А и Б от комплекс Еделвайс в ж.к. Изгрев получиха Акт 14. Вход В е на етап 4-та плоча. В комплекс Скайбилдинг в ж.к. Меден рудник строежът достигна етап 8-ма плоча.


СЪОБЩЕНИЕ: През месец октомври 2021 в комплекс Еделвайс в ж.к. Изгрев строителството е на етап завършена покривна плоча на вх. А и Б. В комплекс Скайбилдинг в ж.к. Меден рудник строителството е на етап 5-та плоча.


СЪОБЩЕНИЕ: През месец юли 2021 в комплекс Еделвайс в ж.к. Изгрев строителните работи са доведени до етап кофраж на 6-та плоча на вх. А и вх. Б. В комплекс Скайбилдинг в ж.к. Меден рудник строителството е на етап 4-та плоча.


СЪОБЩЕНИЕ: Към месец юни 2021 в комплекс Еделвайс в ж.к. Изгрев се извършват строителни работи по изграждане на 6-та плоча на входове А и Б. В комплекс Скайбилдинг в ж.к. Меден рудник са изградени вертикалите към 3-та плоча на входове Г и Д.


СЪОБЩЕНИЕ: Към месец март 2021 в комплекс Еделвайс в ж.к. Изгрев тече дейност по изграждане на 5-та плоча на входове А и Б. В комплекс Скайбилдинг в ж.к. Меден рудник има изградени вертикали към 1-ва плоча на входове Г и Д и се работи по изграждането й.


СЪОБЩЕНИЕ: Към декември 2020 г. продължава строителството на сградите в ж.к. Изгрев и ж.к. Меден рудник. При сградата Еделвайс в Изгрев два от входовете са построени до етап 3-та плоча и се изграждат вертикалите към 4-та плоча. При сградата Скайбилдинг в Меден рудник е приключен фундамент на вход Д, изградени са вертикалите към плоча ниво -1 и се работи по плоча ниво -1 – кофраж и арматура.


СЪОБЩЕНИЕ: На 19-ти февруари 2020 г. получи Акт 16 сградата, построена от строителна компания „Бургос Строй“ на ул. „Мария Луиза“, Бургас. Честито на всички новодомци! Напомняме на собствениците, че в двумесечен срок от издаването на Акт 16, до средата на април 2020 г., трябва да регистрират имотите си в данъчната служба.


СЪОБЩЕНИЕ: Към януари 2020 г в сградата Еделвайс в ж.к. Изгрев, Бургас (Edelvais.eu) вход В е на кота Нула, вход Б е на кота Нула и вход А е на минус Второ ниво. В сградата Скайбилдинг в ж.к. Меден Рудник, Бургас (SkyBuilding.eu) вход Г е на кота Нула, вход Б е на минус Второ ниво и вход В – на минус Трето ниво.

Новини от 2018 и 2019

СЪОБЩЕНИЕ: Към декември 2019 се извършват строителни работи в ж.к. Изгрев, Бургас (комплекс от смесен тип жилищна сграда + търговски център Еделвайс) и в ж.к. Меден Рудник, Бургас (комплекс от смесен тип жилищна сграда + търговски център Sky Building).

СЪОБЩЕНИЕ: През април 2018 строителна фирма „Бургос Строй“ закупи терена за строителство на комплекс „Sky Building“ в ж.к. Меден рудник, Бургас.

Новини от 2017

СЪОБЩЕНИЕ: На 20-ти декември 2017 получи Акт 16 сградата, построена от строителна компания „Бургос Строй“ на ул. „Г. Кирков“ №11А в Бургас, до медицински център „Света София“. Това е 5-ти Акт 16 за сграда на строителната фирма от началото на 2017 година. Честито на всички новодомци! Напомняме на собствениците, че в двумесечен срок от издаването на Акт 16 трябва да регистрират имотите си в данъчната служба.

СЪОБЩЕНИЕ: На 1-ви септември 2017 сградата, построена от строителна компания „Бургос Строй“ на улица „Лермонтов“ 36 получи Акт 16. Честито на всички новодомци!

БУРГОС СТРОЙ НЕ СТРОИ САМО ЖИЛИЩА И ОФИСИ: Село Миролюбово чака своят храм близо столетие. Нито документалното оформление, нито самото строителство на църква е лесна задача. Ние обаче можем да се справим, затова поехме този ангажимент. След среща с кметския наместник Димитрина Минкова и с жители на селото, стартирахме строителните работи и към лятото на 2017 г строителството на храма е почти завършено. В момента жители на селото набират средства за външна изолация и за икони – всеки желаещ да подкрепи инициативата, може да го направи по банкова сметка на Алианц банк България АД BG21 BUIN95612000431325 за Храм „Свети Димитър“. Прочетете статията по този повод в сайта на Дарик Нюз.

СЪОБЩЕНИЕ: На първи юли 2017 влезе в сила забраната за строителство в някои от частите на град Бургас. Забранено е строителството в Крайморие и Сарафово, в Централна градска част, в части от ж.к. Възраждане, ж.к. Бр. Миладинови, ж.к. Лазур, парк Езеро, крайморски парк. Забраната важи за някои райони до първи септември, а за други – до петнайсети септември 2017 г.

СЪОБЩЕНИЕ: Внимание! На 6 юни 2017 сградата на улица „Фотев“ 45 получи Акт 16. Честито на всички новодомци! Молим собствениците на апартаменти в сградата в удобно за тях време да посетят офиса на Бургос Строй на улица „Македония“ 81, за да получат документите си. Напомняме на собствениците, че в двумесечен срок (до 6 август 2017) от издаването на Акт 16 е необходимо да регистрират имотите си в данъчната служба.

СЪОБЩЕНИЕ: Строителна компания „Бургос Строй“ съобщава на всички, закупили жилища в сградата в ж.к. „Братя Миладонови“, срещу Инспектората по образованието, че обекта получи Акт 16 на 30 март 2017 година. Честито на всички новодомци! Собствениците на жилища в сградата трябва да регитрират имотите си в данъчната служба в рамките на 2 месеца след издаването на Акт 16, т.е. – до края на месец май 2017. Молим всички собственици на имоти да посетят офиса на Бургос Строй на улица „Македония“ 81 в удобно за тях време, за да получат документите си.

СЪОБЩЕНИЕ: На 25 януари 2017 година строителна компания „Бургос Строй“ направи първа копка на нов строеж в Бургас, квартал Възраждане, на ъгъла на улици „Мария Луиза“ и „Г. С. Раковски“. Очаквайте скоро снимки от строителната площадка. Внимание: в новостроящата се сграда има останали свободни за продажба два апартамента.

Новини от 2016:

СЪОБЩЕНИЕ: Към месец ноември 2016 година строителна компания „Бургос Строй“ е завършила строителството на няколко жилищни сгради на следните етапи:

  • жилищната сграда на ъгъла на улици „Самуил“ и „Калоян“ в ж.к. „Възраждане“ е напълно завършена и получи Акт-16.
  • жилищната сграда на ул. „Фотев“ 45 е напълно завършена и получи Акт-15. Очаква се да получи Акт-16 до началото на 2017 година.
  • жилищна сграда срещу Инспектората в ж.к Братя Миладинови е напълно завършена и получи Акт-15. Очаква се да получи Акт-16 в началото на 2017 година.
  • Бургос Строй се подготвя за строителство на нова жилищна сграда в ж.к. „Възраждане“, на ъгъла на улици „Г.С. Раковски“ и „Мария Луиза“.

За да видите снимки на сградите и за повече информация посетете страници Завършено строителство, Строителство в момента и Предстоящо строителство.

СЪОБЩЕНИЕ: През август 2016 година строителна компания „Бургос Строй“ завърши строителството на жилищна сграда на улица Лермонтов, град Бургас. За да видите снимки на сградата посетете страница Завършено строителство.

СЪОБЩЕНИЕ: На 12 май 2016 година строителна компания „Бургос Строй“ направи първа копка на нов строеж в супер-центъра на Бургас. Новата жилищна сграда се строи на улица „Георги Кирков“ № 11, само на 150 метра от хотел „България“. За повече информация и снимки на първата копка посетете страница Строителство в момента.

СЪОБЩЕНИЕ: В началото на месец април 2016 година жилищната сграда, която „Бургос Строй“ изгражда в комплекс „Братя Миладинови“, Бургас, е построена до седма плоча. Жилищната сграда на улица „Христо Фотев“ № 45 е практически завършена, с вътрешна и външна мазилка и очаква получаване на Акт 15. Предвижда се Акт 16 на тази сграда да бъде получен през лятото на 2016 година. Акт 16 очаква и сградата на улица „Самуил“. За повече информация и снимки на сградите посетете страница Настоящи обекти.

Новини от 2015:

СЪОБЩЕНИЕ: На 3-ти декември 2015 година в 10:00 часа строителна компания „Бургос Строй“ направи първа копка на нова жилищна сграда в идеалния център на град Бургас. Сградата ще бъде построена на адрес: улица „Михаил Лермонтов“ № 36. Предвижда се строителството на новия обект да приключи в края на 2016 година.

СЪОБЩЕНИЕ: На 10-ти ноември 2015 година жилищната сграда на улица „Македония“ 81-83 получи т.нар. Акт-16, т.е. – удостоверение за ползване, указващо, че строителството на сградата е напълно завършено. Честито на всички новодомци! Строителна компания „Бургос Строй“ уведомява всички собственици на апартаменти в сградата на ул. „Македония“ 81-83, че на 18 ноември 2015 е необходимо да осигурят достъп до жилищата за пломбиране на водомерите. Повече информация – в офиса на „Бургос Строй“.

СЪОБЩЕНИЕ: На 12-ти октомври 2015, понеделник, в 9 ч сутринта беше направена първа копка на строителния обект в комплекс „Братя Миладинови“. Строителна компания „Бургос Строй“ организира скромно тържество по случай началото на строителните работи. В началото на месец октомври 2015 година строителна компания „Бургос Строй“ получи разрешение за строежа на новата жилищна сграда в ж.к. „Братя Миладинови“, гр. Бургас. Теренът се намира срещу сградата на РИО (Регионален Инспекторат по Образованието). За повече информация посетете страница Настоящи обекти.

СЪОБЩЕНИЕ: В началото на август 2015 е получен АКТ-15 на строителния обект на улица „Калоян“ № 83 (ъгъла на улици „Калоян“ и „Самуил“ в ж.к. „Възраждане“). Повече информация за обекта – на страница Настоящи обекти.

СЪОБЩЕНИЕ: През втората половина на юли 2015 жилищната сграда на ул. „Христо Фотев“ № 45, комплекс Възраждане, град Бургас, е построена до 6-та плоча. Строителна компания „Бургос Строй“ направи първа копка на сградата на 1-ви април 2015 година. Разрешението за строителство беше получено през март 2015. Повече информация и снимки от тържеството за първата копка – на страница Настоящи обекти.

СЪОБЩЕНИЕ: Към средата на месец юли 2015 година са готови визуализациите и етажните планова на жилищната сграда, която строителна фирма Бургос Строй ще строи в Бургас, ж.к. Зорница, зад блок № 1, близо до МБАЛ (бивша Окръжна болница). Строителните работи ще стартират през есента на 2015 г. За повече информация посетете страница Предстоящи обекти.

СЪОБЩЕНИЕ: В началото на месец юни 2015 година строителна компания Бургос Строй договори нов терен за строителство в централната част на град Бургас, (супер-център, близо до медицински център „Света София“). Строителните работи по сградата ще започнат в края на 2015 година. За повече информация посетете страница Предстоящи обекти.