Предстоящо строителство

Строителна компания Бургос Строй продава апартаменти “на зелено” в ж.к. Възраждане, Бургас

Строителна компания Бургос Строй започва строителство на нова жилищна сграда в ж.к. Възраждане, град Бургас, на ъгъла на улица “Сан Стефано” и улица “Ивайло”. Адресът на сградата ще бъде ул. Ивайло № 117.

Строителните работи започват през април 2023.

Апартаментите се продават директно от строителя, без комисионна, с гъвкава схема на разсрочено плащане.

При първоначално плащане 80% – отстъпка от 3% от цената.

При заплащане на 100% – отстъпка от 5% от цената.

Сградата ще бъде 5 етажна. На партера ще се разполагат само гаражи. В сградата ще има асансьор и луксозни общи части. На всеки жилищен етаж ще има по два тристайни апартамента с чиста площ 72,50 кв.м. и 73,70 кв.м. Всеки апартамент ще разполага с дневна с кухненски бокс, две спални, отделни баня и тоалетна, коридор, тераса.

Жилищата се предлагат до завършване „на тапа“, с възможност за допълнително изготвяне на оферта за завършване „до ключ“

В района се намират: супермаркети, училища, ясла, детска градина, централна спирка на бързите автобусни линии и др.

За подробна информация заповядайте в офиса на Съни БГ на ул. „Лермонтов“ № 36 партер в Бургас или се обадете на телефон 0879 20 20 33.

3D изображения и местоположение:

Снимки от строежа, юни 2023:

За страницата:

На тази страница са представени бъдещите строежи, за които строителна компания „Бургос Строй“ разполага с терен за строителство, с проект за изграждането на сградата или вече е получила разрешение за строителство, но самото строителство все още не е започнало или се намира на много ранен етап. Т.е. на тази страница са представени проектите, които ще бъдат изпълнени от строителна компания „Бургос Строй“ в близко бъдеще. Строителна фирма „Бургос Строй“, Бургас, предлага апартаменти „на зелено“ в сградите, за чието строителство има изготвени проекти и договор със собствениците на терена за строителство или вече е получено разрешително за строеж, но самите сгради все още не са построени. Всички сгради на компания „Бургос Строй“ са завършени и са получили Акт 16, с изключение на сградите, които се стоят към момента.