Новини

По-стари новини от строителна компания Бургос Строй

Новини от 2016:

СЪОБЩЕНИЕ: Към месец ноември 2016 година строителна компания „Бургос Строй“ е завършила строителството на няколко жилищни сгради на следните етапи:

  • жилищната сграда на ъгъла на улици „Самуил“ и „Калоян“ в ж.к. „Възраждане“ е напълно завършена и получи Акт-16.
  • жилищната сграда на ул. „Фотев“ 45 е напълно завършена и получи Акт-15. Очаква се да получи Акт-16 до началото на 2017 година.
  • жилищна сграда срещу Инспектората в ж.к Братя Миладинови е напълно завършена и получи Акт-15. Очаква се да получи Акт-16 в началото на 2017 година.
  • Бургос Строй се подготвя за строителство на нова жилищна сграда в ж.к. „Възраждане“, на ъгъла на улици „Г.С. Раковски“ и „Мария Луиза“.

За да видите снимки на сградите и за повече информация посетете страници Завършено строителство, Строителство в момента и Предстоящо строителство.

СЪОБЩЕНИЕ: През август 2016 година строителна компания „Бургос Строй“ завърши строителството на жилищна сграда на улица Лермонтов, град Бургас. За да видите снимки на сградата посетете страница Завършено строителство.

СЪОБЩЕНИЕ: На 12 май 2016 година строителна компания „Бургос Строй“ направи първа копка на нов строеж в супер-центъра на Бургас. Новата жилищна сграда се строи на улица „Георги Кирков“ № 11, само на 150 метра от хотел „България“. За повече информация и снимки на първата копка посетете страница Строителство в момента.

СЪОБЩЕНИЕ: В началото на месец април 2016 година жилищната сграда, която „Бургос Строй“ изгражда в комплекс „Братя Миладинови“, Бургас, е построена до седма плоча. Жилищната сграда на улица „Христо Фотев“ № 45 е практически завършена, с вътрешна и външна мазилка и очаква получаване на Акт 15. Предвижда се Акт 16 на тази сграда да бъде получен през лятото на 2016 година. Акт 16 очаква и сградата на улица „Самуил“. За повече информация и снимки на сградите посетете страница Настоящи обекти.

Новини от 2015:

СЪОБЩЕНИЕ: На 3-ти декември 2015 година в 10:00 часа строителна компания „Бургос Строй“ направи първа копка на нова жилищна сграда в идеалния център на град Бургас. Сградата ще бъде построена на адрес: улица „Михаил Лермонтов“ № 36. Предвижда се строителството на новия обект да приключи в края на 2016 година.

СЪОБЩЕНИЕ: На 10-ти ноември 2015 година жилищната сграда на улица „Македония“ 81-83 получи т.нар. Акт-16, т.е. – удостоверение за ползване, указващо, че строителството на сградата е напълно завършено. Честито на всички новодомци! Строителна компания „Бургос Строй“ уведомява всички собственици на апартаменти в сградата на ул. „Македония“ 81-83, че на 18 ноември 2015 е необходимо да осигурят достъп до жилищата за пломбиране на водомерите. Повече информация – в офиса на „Бургос Строй“.

СЪОБЩЕНИЕ: На 12-ти октомври 2015, понеделник, в 9 ч сутринта беше направена първа копка на строителния обект в комплекс „Братя Миладинови“. Строителна компания „Бургос Строй“ организира скромно тържество по случай началото на строителните работи. В началото на месец октомври 2015 година строителна компания „Бургос Строй“ получи разрешение за строежа на новата жилищна сграда в ж.к. „Братя Миладинови“, гр. Бургас. Теренът се намира срещу сградата на РИО (Регионален Инспекторат по Образованието). За повече информация посетете страница Настоящи обекти.

СЪОБЩЕНИЕ: В началото на август 2015 е получен АКТ-15 на строителния обект на улица „Калоян“ № 83 (ъгъла на улици „Калоян“ и „Самуил“ в ж.к. „Възраждане“). Повече информация за обекта – на страница Настоящи обекти.

СЪОБЩЕНИЕ: През втората половина на юли 2015 жилищната сграда на ул. „Христо Фотев“ № 45, комплекс Възраждане, град Бургас, е построена до 6-та плоча. Строителна компания „Бургос Строй“ направи първа копка на сградата на 1-ви април 2015 година. Разрешението за строителство беше получено през март 2015. Повече информация и снимки от тържеството за първата копка – на страница Настоящи обекти.

СЪОБЩЕНИЕ: Към средата на месец юли 2015 година са готови визуализациите и етажните планова на жилищната сграда, която строителна фирма Бургос Строй ще строи в Бургас, ж.к. Зорница, зад блок № 1, близо до МБАЛ (бивша Окръжна болница). Строителните работи ще стартират през есента на 2015 г. За повече информация посетете страница Предстоящи обекти.

СЪОБЩЕНИЕ: В началото на месец юни 2015 година строителна компания Бургос Строй договори нов терен за строителство в централната част на град Бургас, (супер-център, близо до медицински център „Света София“). Строителните работи по сградата ще започнат в края на 2015 година. За повече информация посетете страница Предстоящи обекти.