Предстоящо строителство

Предстоящо строителство – обекти, чието изграждане предстои

На тази страница са представени бъдещите строежи, за които строителна компания „Бургос Строй“ разполага с терен за строителство, с проект за изграждането на сградата или вече е получила разрешение за строителство, но самото строителство все още не е започнало или се намира на много ранен етап. Т.е. на тази страница са представени проектите, които ще бъдат изпълнени от строителна компания „Бургос Строй“ в близко бъдеще.

Внимание – строителна фирма „Бургос Строй“, Бургас, предлага апартаменти „на зелено“ в сградите, за чието строителство има изготвени проекти и договор със собствениците на терена за строителство или вече е получено разрешително за строеж, но самите сгради все още не са построени. Всички сгради на компания „Бургос Строй“ са завършени и са получили Акт 16, с изключение на сградите, които се стоят към момента.

Предстоящо строителство на сграда от смесен тип (жилища и търг. площи) в ж.к. „Изгрев“, близо до МОЛ „Бургас Плаза“

Готов проектът за строителството на нова сграда от смесен тип (жилища и търговски помещения) в жилищен комплекс „Изгрев“, гр. Бургас. Планирано е строителните работи да започнат на 08.08.18 г. Сградата ще се казва „Еделвайс“.

В сградата са предвидени 7 жилищни етажа. На партерния и на първи етаж ще се разполагат офиси, фитнес зала, аптека, кафе, магазини и други търговски помещения.

Етажни разпределения на сградата с последни актуализации: www.edelvais.eu

Оферти за покупка на имоти в сградата в ж.к „Изгрев“ може да видите на страница Имоти директно от строителя в сайта на Sunny BG.

Галерия с 3D изображения на бъдещата сграда

Предстоящо строителство на сграда от смесен тип (жилища и търг. площи) в ж.к. „Меден рудник“, зона „А“

През месец май 2018 г беше направена първа копка на нова сграда, която строителна компания „Бургос Строй“ ще изгради в ж.к. „Меден рудник“, зона „А“.

В сградата са предвидени 12 жилищни етажа. Ще има търговски помещения, физическа охрана, подземен паркинг на няколко нива.

Сградата ще разполага с уникална иновативна детска площадка, разположена на площ от над 1000 квадратни метра. В близост до детската площадка ще се разположи кокетна дъбова горичка.

В сградата ще бъде изграден модерен спортен център с фитнес зали и съоръжения за тренировки по различни видове спорт, медицински център, хотелска част, сладкарница.

Заснети с дрон изгледи от всеки етаж на бъдещата сграда в ж.к. „Меден рудник“

Изглед на изток

Изглед на североизток

Изглед на запад

3D изображения на сградата в Меден рудник