Строител Бургас - строителна компания Бургос Строй

Официална страница на строителна компания "Бургос Строй", град Бургас 


"Бургос Строй" търси парцели за строителство срещу обезщетение на територията на Бургас.

За контакти - телефон 0879202033. 

За покупка на имот: www.sunnybg.com


Страницата е актуализирана през август 2016 г.

Строителство в Бургас и Бургаска област - строителна фирма "Бургос Строй", гр. Бургас, извършва строителни работи на територията на град Бургас и Бургаска област. Компанията извършва строителство на многоетажни жилищни сгради, фамилни къщи, басейни, офис-сгради, търговски складове, производствени халета и други,  по поръчка на клиента, по проект на клиента или по проект, изготвен от строителната компания.

Строителна компания "Бургос Строй" е вписана в Централния професионален регистър на строителите и притежава удостоверения за извършване на ниско, средно и високо строителство, както и работи по изграждането на всички комуникации - прилежаща инфраструктура, електронни съобщителни мрежи, хидротехнически съоръжения и др.

Строителна компания "Бургос Строй" продава апартаменти, офиси и магазини в построените от компанията жилищни сгради, т.е. продава апартаменти директно от строителя в Бургас, като сделките се осъществяват от агенция за недвижими имоти "Sunny BG" - Имоти в Бургас, която е изключителен представител на строителна фирма Бургос Строй.

"Бургос Строй" приема поръчки за строителство на всички типове и видове сгради и съоръжения по идеен проект на клиента или по архитектурен план, изготвен от архитектурния отдел на строителната фирма.

Новини от строителната компания

СЪОБЩЕНИЕ: През август 2016 година строителна компания "Бургос Строй" завърши строителството на жилищна сграда на улица Лермонтов, град Бургас. За да видите снимки на сградата посетете страница Завършено строителство.

СЪОБЩЕНИЕ: В началото на месец август 2016 година жилищната сграда, която "Бургос Строй" изгражда в комплекс "Братя Миладинови", Бургас, е практически завършена. Жилищната сграда на улица "Христо Фотев" № 45 вече е с вътрешна и външна мазилка и очаква получаване на Акт 15. Предвижда се Акт 16 на тази сграда да бъде получен до края на 2016 година. Акт 16 очаква и сградата на ъгъла на улици "Самуил" и "Калоян". За повече информация и снимки на сградите посетете страница Строителство в момента

СЪОБЩЕНИЕ: На 12 май 2016 година строителна компания "Бургос Строй" направи първа копка на нов строеж в супер-центъра на Бургас. Новата жилищна сграда се строи на улица "Георги Кирков" № 11, само на 150 метра от хотел "България". За повече информация и снимки на първата копка посетете страница Строителство в момента.
 
СЪОБЩЕНИЕ: На 3-ти декември 2015 година в 10:00 часа строителна компания "Бургос Строй" направи първа копка на нова жилищна сграда в идеалния център на град Бургас. Сградата ще бъде построена на адрес: улица "Михаил Лермонтов" № 36. Предвижда се строителството на новия обект да приключи в края на 2016 година.
 
СЪОБЩЕНИЕ: На 10-ти ноември 2015 година жилищната сграда на улица "Македония" 81-83 получи т.нар. Акт-16, т.е. - удостоверение за ползване, указващо, че строителството на сградата е напълно завършено. Честито на всички новодомци! Строителна компания "Бургос Строй" уведомява всички собственици на апартаменти в сградата на ул. "Македония" 81-83, че на 18 ноември 2015 е необходимо да осигурят достъп до жилищата за пломбиране на водомерите. Повече информация - в офиса на "Бургос Строй".

СЪОБЩЕНИЕ: В началото на август 2015 е получен АКТ-15 на строителния обект на улица "Калоян" № 83 (ъгъла на улици "Калоян" и "Самуил" в ж.к. "Възраждане"). Повече информация за обекта - на страница Строителство в момента.


Колаж от построени обекти от строителна компания "Бургос Строй":

Жилищни сгради, построени от строителна компания Бургос Строй - Бургас