Строител Бургас - строителна компания Бургос Строй

Официална страница на строителна компания "Бургос Строй", град Бургас 


"Бургос Строй" търси парцели за строителство срещу обезщетение на територията на Бургас.

За контакти - телефон 0879202033. 

За покупка на имот: www.sunnybg.com


Страницата е актуализирана през юли 2017 г.

Строителство в Бургас и Бургаска област - строителна фирма "Бургос Строй", гр. Бургас, извършва строителни работи на територията на град Бургас и Бургаска област. Компанията извършва строителство на многоетажни жилищни сгради, фамилни къщи, басейни, офис-сгради, търговски складове, производствени халета и други,  по поръчка на клиента, по проект на клиента или по проект, изготвен от строителната компания.

Строителна компания "Бургос Строй" е вписана в Централния професионален регистър на строителите и притежава удостоверения за извършване на ниско, средно и високо строителство, както и работи по изграждането на всички комуникации - прилежаща инфраструктура, електронни съобщителни мрежи, хидротехнически съоръжения и др.

Строителна компания "Бургос Строй" продава апартаменти, офиси и магазини в построените от компанията жилищни сгради, т.е. продава апартаменти директно от строителя в Бургас, като сделките се осъществяват от агенция за недвижими имоти "Sunny BG" - Имоти в Бургас, която е изключителен представител на строителна фирма Бургос Строй.

"Бургос Строй" приема поръчки за строителство на всички типове и видове сгради и съоръжения по идеен проект на клиента или по архитектурен план, изготвен от архитектурния отдел на строителната фирма.

Новини от строителната компания

БУРГОС СТРОЙ НЕ СТРОИ САМО ЖИЛИЩА И ОФИСИ: Село Миролюбово чака своят храм близо столетие. Нито документалното оформление, нито самото строителство на църква е лесна задача. Ние обаче можем да се справим, затова поехме този ангажимент. След среща с кметския наместник Димитрина Минкова и с жители на селото, стартирахме строителните работи и към лятото на 2017 г строителството на храма е почти завършено. В момента жители на селото набират средства за външна изолация и за икони - всеки желаещ да подкрепи инициативата, може да го направи по банкова сметка на Алианц банк България АД BG21 BUIN95612000431325 за Храм "Свети Димитър". Прочетете статията по този повод в сайта на Дарик Нюз.

СЪОБЩЕНИЕ: На първи юли 2017 влезе в сила забраната за строителство в някои от частите на град Бургас. Забранено е строителството в Крайморие и Сарафово, в Централна градска част, в части от ж.к. Възраждане, ж.к. Бр. Миладинови, ж.к. Лазур, парк Езеро, крайморски парк. Забраната важи за някои райони до първи септември, а за други - до петнайсети септември 2017 г.

СЪОБЩЕНИЕ: Внимание! На 6 юни 2017 сградата на улица "Фотев" 45 получи Акт 16. Честито на всички новодомци! Молим собствениците на апартаменти в сградата в удобно за тях време да посетят офиса на Бургос Строй на улица "Македония" 81, за да получат документите си. Напомняме на собствениците, че в двумесечен срок (до 6 август 2017) от издаването на Акт 16 е необходимо да регистрират имотите си в данъчната служба.

СЪОБЩЕНИЕ: Строителна компания "Бургос Строй" съобщава на всички, закупили жилища в сградата в ж.к. "Братя Миладонови", срещу Инспектората по образованието, че обекта получи Акт 16 на 30 март 2017 година. Честито на всички новодомци! Собствениците на жилища в сградата трябва да регитрират имотите си в данъчната служба в рамките на 2 месеца след издаването на Акт 16, т.е. - до края на месец май 2017. Молим всички собственици на имоти да посетят офиса на Бургос Строй на улица "Македония" 81 в удобно за тях време, за да получат документите си.

СЪОБЩЕНИЕ: На 25 януари 2017 година строителна компания "Бургос Строй" направи първа копка на нов строеж в Бургас, квартал Възраждане, на ъгъла на улици "Мария Луиза" и "Г. С. Раковски". Очаквайте скоро снимки от строителната площадка. Внимание: в новостроящата се сграда има останали свободни за продажба два апартамента.

СЪОБЩЕНИЕ: Към месец ноември 2016 година строителна компания "Бургос Строй" е завършила строителството на няколко жилищни сгради на следните етапи:

  • жилищната сграда на ъгъла на улици "Самуил" и "Калоян" в ж.к. "Възраждане" е напълно завършена и получи Акт-16.
  • жилищната сграда на ул. "Фотев" 45 е напълно завършена и получи  Акт-15. Очаква се да получи Акт-16 до началото на 2017 година.
  • жилищна сграда срещу Инспектората в ж.к Братя Миладинови е напълно завършена и получи Акт-15. Очаква се да получи Акт-16 в началото на 2017 година.
  • Бургос Строй се подготвя за строителство на нова жилищна сграда в ж.к. "Възраждане", на ъгъла на улици "Г.С. Раковски" и "Мария Луиза".
За да видите снимки на сградите и за повече информация посетете страници Завършено строителство, Строителство в момента и Предстоящо строителство.

СЪОБЩЕНИЕ: През август 2016 година строителна компания "Бургос Строй" завърши строителството на жилищна сграда на улица Лермонтов, град Бургас. За да видите снимки на сградата посетете страница Завършено строителство.

СЪОБЩЕНИЕ: На 12 май 2016 година строителна компания "Бургос Строй" направи първа копка на нов строеж в супер-центъра на Бургас. Новата жилищна сграда се строи на улица "Георги Кирков" № 11, само на 150 метра от хотел "България". За повече информация и снимки на първата копка посетете страница Строителство в момента.
 
СЪОБЩЕНИЕ: На 3-ти декември 2015 година в 10:00 часа строителна компания "Бургос Строй" направи първа копка на нова жилищна сграда в идеалния център на град Бургас. Сградата ще бъде построена на адрес: улица "Михаил Лермонтов" № 36. Предвижда се строителството на новия обект да приключи в края на 2016 година.
 
СЪОБЩЕНИЕ: На 10-ти ноември 2015 година жилищната сграда на улица "Македония" 81-83 получи т.нар. Акт-16, т.е. - удостоверение за ползване, указващо, че строителството на сградата е напълно завършено. Честито на всички новодомци!


Колаж от построени обекти от строителна компания "Бургос Строй":

Жилищни сгради, построени от строителна компания Бургос Строй - Бургас